Anunțarea procesului de selecție a Conferinței Plone 2017

Cu apropierea sfârșitului Conferinței Plone 2016, este timpul să începem planificarea următoarei noastre conferințe din 2017.
Anunțarea procesului de selecție a Conferinței Plone 2017

Leonard P. Zakim Bunker Hill Bridge - Boston, MA. Image courtesy: commons.wikipedia.org

Conferința anuală Plone reunește utilizatori, integratori, dezvoltatori, designeri și alți oameni interesați din întreaga lume pentru o săptămână de pregătire, discuții și sprinturi. Conferințele Plone sunt, de asemenea, o expresie a spiritului comunitar: acestea sunt organizate de o companie, o grupare de utilizatori sau altă entitate cu legături și o istorie cu comunitatea Plone și nu sunt, în esență, evenimente pentru profit.

Fundația Plone solicită propuneri pentru găzduirea Conferinței Plone din 2017. Procesul de selecție din acest an începe din timp, pentru a permite selectarea finală a locului de desfășurare a conferinței în timpul Conferinței de anul acesta. Timpul extins permite grupurilor și organizațiilor interesate de găzduirea Conferinței Plone din 2017 (sau dincolo de aceasta) să colaboreze cu echipa din București pentru experiența pe parcursul acestui an.

Acestea fiind spuse, haideti să recapitulăm locurile unde am fost așa încât să putem determina unde ne-am dori să mergem. Am călătorit lumea din New Orleans, Lousiana, SUA pentru prima Conferință Plone, către:

  • Viena, Austria
  • Seattle, Washington, SUA
  • Napoli, Italia
  • Washington, D.C., SUA
  • Budapesta, Ungaria
  • Bristol, Marea Britanie
  • San Francisco, CA, SUA
  • Arnhem, Olanda
  • Brasilia, Brazilia
  • București, România

și anul acesta în Boston, Massachusetts, SUA. Dar, există multe locuri de explorat încă! Dacă aveți un loc în minte, nu fiți timizi, trimiteți o propunere!

Fundația Plone va accepta propuneri începând de astăzi, 1 septembrie pâna la data de 28 septembrie.

Consiliul de administrație al Fundației va examina propunerile și le va supune la vot pe cele ce sunt viabile membrilor Fundației în perioada 10-14 octombrie. Propunerea câștigătoare va fi anunțată la sfârșitul Conferinței Plone 2016 din Boston, MA, SUA.

Tot ce trebuie să știți pentru a depune o propunere, inclusiv programul complet al procesului și cerințele detaliate pentru găzduire, este prezentat în Conferința oficială Plone 2017: Cerere de propuneri.

Știri Plone.ro
Site-ul Conferinței Plone București 2015 a fost lansat!
Conferința Plone București 2015 România
2015-03-18
Plone 5 demo portal
Portal demo pentru Plone 5
2014-10-15
Cel mai interesant poster ;-)
Plone.ro pe harta Plone.
2014-07-22
EEA Annotator - Inline comments Plone Add-on versiunea 2.0
Pachetul Plone "EEA Annotator - Inline comments" versiunea 2.0 a fost publicat pe PyPi si Plone.org
2014-02-21
eea.daviz screencasts available
Your feedback is needed!
2014-02-03
Știri Plone.ro - More…
Știri Plone.org
Nominalizări deschise pentru Consiliul de administrație al Fundației Plone
Luați în considerare să vă propuneți voi înșivă pentru a deservi în Consiliul de administrație al Fundației Plone.
2017-09-09
Anunțarea procesului de selecție a Conferinței Plone 2018
Cu apropierea sfârșitului Conferinței Plone 2017, este timpul să începem planificarea următoarei noastre conferințe din 2018
2017-08-14
Înscrieți-vă discuțiile, participați la cursuri și vedeți lista de participanți la discursuri: Conferința Plone Digital Experience 2017 din Barcelona
Am fost ocupați, dar acum avem nevoie de propunerile dumneavoastră de discuții! Vedeți, de asemenea, clasele de cursuri (gratuite! Incluse!) oferite și lista de participanți la discursuri.
2017-08-02
Raport de la Midsummer Sprint 2017
Plone Midsummer Sprint a avut loc la Jyväskylä, Finlanda, în perioada 3-7 iulie 2017. Scopul principal al sprintului a fost acela de a lustrui experiența editorilor de conținut în ediția actuală a Plone CMS. Sprint-ul a fost sponsorizat de Universitatea din Jyväskylä. În plus, sprintul a fost acceptat pentru a primi finanțare strategică de la Fundația Plone.
2017-07-26
Raport de la Plone Open Garden 2017
Acesta este un rezumat al discuțiilor de la Plone Open Garden 2017 din Sorrento
2017-07-05
Știri Plone.org - More…