Conferința Plone 2018 va fi în Tokyo, Japonia!

Începeți să vă scoateți ghidurile de călătorie - 5-11 noiembrie, 2018

Conferința anuală Plone va avea loc la Tokyo, Japonia, între 5 și 11 noiembrie 2018!

Tokyo este un oraș unic, plin de farmec modern și tradițional, iar infrastructura sa evoluează rapid pentru a primi oaspeții de peste mări pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice în 2020. Acesta va fi primul oraș asiatic care va găzdui Conferința Plone. Primul PyCon APAC din Tokio a avut loc în 2013 și a atras peste 500 de participanți. PyCon JP este o conferință anuală desfășurată la Tokyo din 2011, iar numărul de participanți a crescut rapid.

tokyo leaves.png pycon apac tokyo.png

Organizatorii Manabu Terada, Takeshi Yamamoto, Zenichiro Yasuda și Takanori Suzuki au înaintat propunerea de conferință câștigătoare, verificată de Consiliul Plone și anunțată la reuniunea generală anuală a Fundației, care a avut loc săptămâna trecută la Barcelona.

Manabu Terada.png Takeshi Yamamoto.png Zenichiro Yasuda.png Takanori Suzuki.png

Conferința va fi promovată în mass-media asiatică / japoneză pentru a crește baza de utilizatori japoneză Plone și vor fi oferite bilete de conferință de 1 zi pentru a spori participarea locală. Traducerea simultană va fi furnizată pentru notații cheie și alte piste.

Locul de desfășurare

Conferința va avea loc la Ota City Plaza, o locație situată într-o zonă numită Kamata. Kamata este renumită pentru că este centrul de producție și de înaltă tehnologie din Japonia. Locația este la doar 3 minute de mers pe jos de stația Keikyu Kamata și există numeroase hoteluri la distanță de mers pe jos. Există numeroase restaurante și baruri (sau "Izakaya", un pub japonez) pentru oamenii locali, astfel încât participanții se pot bucura de viața de noapte din Tokyo la un preț rezonabil, răsfățându-se în atmosfera locală.

Ota City Plaza.png

Două săli mari vor găzdui mai mult de 300 de persoane în stilul unui teatru, fiecare la Ota City Plaza. În afară de aceste săli, există 8 săli de conferințe care au capacitatea de a organiza traininguri si tutoriale. Microfonul (cu fir și fără fir), proiectorul și ecranul sunt pregătite pentru toate sălile și sălile de conferințe.

Temele conferinței

 • Python Web (Django, Pyramid, WSGI și multe altele)
 • Frontend (JavaScript, Design)
 • Baze de date (ZODB, NEO, SQLAlchemy, MySQL, PostgreSQL și altele)

Formare – 5 (luni) – 6 (marti) noiembrie, 2018 (2 zile)

Trainingul va avea loc la Ota City Industrial Plaza, care este, de asemenea, locul de desfășurare a Conferinței. Trainingul va consta în 3 până la 4 sesiuni, conduse de profesioniști care sunt cunoscuți la nivel mondial pentru realizarea lor. Vor exista o sesiune în limba japoneză pentru utilizatorii locali. Wifi va fi disponibil pentru participanți.

Conferința – 7 (miercuri) – 9 (vineri) noiembrie, 2018 (3 zile)

Conferința va consta în 3 direcții. Programul de fiecare zi va urma o temă. Una din notele cheie va fi susținută de un vorbitor japonez cunoscut pentru realizările lor (va fi tradus simultan în limba engleză). Pentru a crește numărul participanților locali, în plus față de cele 3 direcții, va exista o parte întreagă în japoneză, prezentată de vorbitori japonezi de renume.

Sprint – 10 (sâmbătă) – 11 (duminică) noiembrie, 2018 (2 zile)

Ca de obicei, sprinturile vor face parte din programul conferinței și vor fi deschise tuturor (nu numai pentru cumpărătorii de bilete de conferință).

Prezentare generală a orașului Tokyo

tokyo 3.png

Tokyo, capitala plină de viață a Japoniei, este un megalopolis modern, vibrant care combină afacerile, cunoștințele, creativitatea și inovația. Orașul este simbolul fuziunii, unde juxtapunerea a peste 400 de ani de istorie și tradiția japoneză oferă o experiență unică tuturor vizitatorilor. Există întotdeauna ceva pentru toată lumea - vizitatorii pot alege din peste 100.000 de restaurante, se pot bucura de oricare dintre cele 80 de parcuri, se pot scufunda în estetica ceremoniei de ceai japoneze sau se pot bucura de o noapte de cultura japoneză unică la un teatru Kabuki. Pentru rata de 2016 a studiului său anual privind calitatea vieții, revista Monocle a clasat disponibilitatea unora dintre cele mai mari orașe ale lumii, în conformitate cu 22 de indicatori, iar Tokyo iese în topul listei.

tokyo 2.png

Orașul gazdă al Jocurilor Olimpice și Paralimpice în 2020

Tokyo va găzdui Jocurile Olimpice și Paralimpice în 2020. Orașul își îmbunătățește rapid infrastructura, iar numărul zborurilor de pe Aeroportul Internațional Haneda și Aeroportul Internațional Narita se extinde până în 2020.

Cel mai sigur oraș din lume

Japonia are o rată a criminalității violente semnificativ de scăzută în rândul celor 192 de state din Națiunile Unite potrivit sondajului ONUDC (Oficiul Națiunilor Unite pentru Droguri și Criminalitate). Vizitatorii pot merge pe străzi și se pot simți complet confortabil chiar și în timpul nopții. Mulți vizitatori internaționali au povesti minunate despre portofele pierdute, returnate cu totul intact. Dulapurile de poliție sunt împrăștiate în jurul orașului și la cele mai multe gări și intersecții importante ale orașelor. Indicele pentru orașe sigure 2015, elaborat de Economist, clasifică Tokyo la vârf în ceea ce privește securitatea digitală, securitatea sănătății, infrastructura și siguranța personală. Țara este ospitalieră, curată, promptă, politicoasă și eficientă, iar apa de la robinet este sigură pentru băut. Prin urmare, nu a fost niciodată auzit că participanții la conferințe de la Tokyo au devenit victime ale oricărei crime.

Acces la locul de desfășurare de la aeroport

Tokyo oferă o mare accesibilitate directă pentru călătorii de peste hotare și este servită de două aeroporturi internaționale: Narita și Haneda. Aeroportul Internațional Narita oferă peste 1610 de zboruri internaționale pe săptămână din 103 orașe din întreaga lume, în timp ce Aeroportul Internațional Tokyo (Haneda) oferă peste 760 de zboruri internaționale pe săptămână din 31 de orașe mari.

HANEDA INTERNATIONAL AIRPORT - Conectând 31 de orașe

 • Cel mai mare număr de sosiri / plecări de zboruri în Japonia, care deservesc 80 de milioane de pasageri pe an
 • Situat în centrul orașului, la 25 de minute de gara Tokyo
 • Peste 760 de sosiri internaționale pe săptămână
 • Conectat cu 31 de orașe din întreaga lume cu planuri de creștere
 • 39 de companii aeriene internaționale servesc Aeroportul
 • 1 terminal internațional și 2 terminale interne
 • La 7 km de locația propusă și de hotelurile înconjurătoare

NARITA INTERNATIONAL AIRPORT - Conectând 103 de orașe

 • Al doilea aeroport cel mai mare și mai aglomerat din Japonia, care deservește 39 de milioane de pasageri pe an
 • Conectat cu 103 de orașe din întreaga lume
 • 88 de companii aeriene internaționale servesc Aeroportul
 • Trei terminale internaționale de pasageri
 • La 80 km de locația propusă și de hotelurile înconjurătoare

Access to the venue from the airport.jpg

Access to the venue from the airport chart.jpg

Cazare

Tokyo oferă mai mult de 98.000 de camere variind de la cazare la buget la hoteluri de lux de cinci stele, toate asigurând servicii prietenoase și de înaltă calitate pentru oaspeți. Există 4.500 de camere în termen de 15 minute de mers pe jos sau de tren de la locul de desfășurare. Există, de asemenea, posibilități Airbnb, hoteluri și case de oaspeți capsulate. Aceste costuri de cazare au costat aproximativ 30 USD la cel mai mic preț.

Map of hotels around the venue.jpg

Restaurante și baruri

În timpul conferinței, masa de prânz va fi pregătită, dar participanții au, de asemenea, o mulțime de opțiuni în jurul locului. Există numeroase restaurante și baruri în Kamata, unde se adună oamenii locali. Kamata este, de asemenea, renumită pentru bulevardul său comercial, și puteți simți atmosfera vie din centrul orașului.

tokyo food 2.png tokyo food 1.png

Costul de trai

Tokyo oferă bunuri și servicii de calitate potrivite pentru toate bugetele, iar participanții vor găsi cu siguranță o valoare bună pentru bani. Deși Tokyo a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai scumpe orașe din lume, prețurile nu mai sunt ridicate în comparație cu alte orașe mari. Pentru a satisface gusturile exigente ale localnicilor și vizitatorilor internaționali, restaurantele, cafenelele și barurile se străduiesc să servească alimente și băuturi de calitate la prețuri accesibile.

sample lunch prices.png

sample dinner prices.png

Programul social

Pentru programul social în timpul conferinței, Tokyo oferă diferite locații la prețuri rezonabile.

food.png

Guvernul metropolitan din Tokyo și TCVB vor oferi sprijin, ținănd un program de divertisment japonez (spectacol japonez de tobă, spectacol Ninja, spectacolul dansului japonez "Awaodori", și altele decise mai târziu) la evenimentul social al conferinței.

ladies.png

Cerințe de intrare

Japonia are un acord de exonerare de viză cu 68 de țări și regiuni, unde participanții pot intra în țară pentru o ședere pe termen scurt cu un pașaport valabil. Următoarea este lista țărilor care sunt incluse în programul de exonerare de viză cu Japonia (aceste informații sunt corecte începând din august 2018). Perioada de ședere acordată în momentul debarcării este de 90 de zile, cu excepția cazului în care se indică altfel. Pentru participanții care au nevoie de viză, vom trimite o scrisoare de invitație participanților înregistrați.

Visa Waiver Programme.jpg

* Pentru detalii, vă rugăm să consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe al Japoniei. http://www.mofa.go.jp/j_info/visit/visa/short/novisa.html

tokyo trees.png

Știri Plone.ro
Site-ul Conferinței Plone București 2015 a fost lansat!
Conferința Plone București 2015 România
2015-03-18
Plone 5 demo portal
Portal demo pentru Plone 5
2014-10-15
Cel mai interesant poster ;-)
Plone.ro pe harta Plone.
2014-07-22
EEA Annotator - Inline comments Plone Add-on versiunea 2.0
Pachetul Plone "EEA Annotator - Inline comments" versiunea 2.0 a fost publicat pe PyPi si Plone.org
2014-02-21
eea.daviz screencasts available
Your feedback is needed!
2014-02-03
Știri Plone.ro - More…
Știri Plone.org
Conferința Plone 2018 va fi în Tokyo, Japonia!
Începeți să vă scoateți ghidurile de călătorie - 5-11 noiembrie, 2018
2017-10-27
Plone Digital Experience Conference 2017 este live, din Barcelona!
Vă urăm bine ați venit celor 180 de participanți din 22 de țări
2017-10-18
Programul de discuții pentru conferință este live!
Vedeți programul pentru săptămâna 16-22 octombrie 2017
2017-10-07
Nominalizări deschise pentru Consiliul de administrație al Fundației Plone
Luați în considerare să vă propuneți voi înșivă pentru a deservi în Consiliul de administrație al Fundației Plone.
2017-09-09
Anunțarea procesului de selecție a Conferinței Plone 2018
Cu apropierea sfârșitului Conferinței Plone 2017, este timpul să începem planificarea următoarei noastre conferințe din 2018
2017-08-14
Știri Plone.org - More…