Plone Conference 2015
se organizează la București
Hotel Intercontinental

Consiliul Fundției Plone alege ofițeri pentru 2015-2016

Întâlnește-i pe noii ofițeri ai Fundației Plone: Paul Roeland a fost numit președinte, Carol Ganz vice-președinte, Chrissy Wainwright secretar și Jen Myers trezorier.

Consiliul de Administrație al Fundației Plone a ținut prima ședință joi, 29 octombrie 2015 și au selectat ofițerii pentru anul următor. Ofițerii sunt aleși în fiecare an.

Întâlnește-i pe noii ofițeri ai Fundației Plone: Paul Roeland a fost numit președinte, Carol Ganz vice-președinte, Chrissy Wainwright secretar și Jen Myers trezorier.

Președinte - Paul Roeland

Paul este un activist open source și coordonator tech pentru mai multe organizații non-profit. În prezent lucrează pentru Clean Clothes Campaign în Amsterdam, Olanda. Paul a avut Implicări în trecut cu Friends of the Earth, un festival de film și o serie de evenimente cu mișcările ICT4D și Opendata. Acesta este al cincilea mandat al lui Paul și al patrulea ca Președinte.

Carol Ganz

Vice Președinte - Carol Ganz

Carol este o specialistă de afaceri Plone cu un serios accent pe servicii clienți. Lucrează pentru Six Feet Up din 2008, a început ca Manager de Proiect, apoi Director de Servicii de Hosting, și acum lucrează cu echipe de marketing și de gestionare a contului ca Director de Business Development. Carol este activă în echipele Plone Communications și Plone.com. Acesta este al patrulea mandat pentru Carol.

Chrissy Wainwright

Secretar - Chrissy Wainwright

Chrissy este Senior Developer pentru Six Feet Up și lucrează cu Plone din 2008. Inițial un “themer”, ea a creat sau a lucrat cu peste 50 de teme Plone și recent a trecut la a face mai mult back-end development. Chrissy este în echipele Plone UI și Plone.com și a fost un membru esențial al echipei de lansare Plone 5. Acesta este al doilea ei mandat.

Jen

Trezorier (fără drept de vot) - Jen Myers

Jen este Directorul Departamentului de Contabilitate pentru Six Feet Up în Fishers, Indiana (SUA). Are peste 15 ani de experiență financiară: 12 ani în contabilitate publică, urmați de 3 ani și jumătate pe post de control financiar la o companie de software si hardware. Jen nu este membru al Consiliului Fundației, dar este numită în conformitate cu regulile Fundației.

Ceilalți membri ai Consiliului sunt:

 

Întâlnește-i pe noii ofițeri ai Fundației Plone: Paul Roeland a fost numit președinte, Carol Ganz vice-președinte, Chrissy Wainwright secretar și Jen Myers trezorierPhilip Bauer (Munich, DE)

Philip conduce compania Starzel.de și a fost activ în grupul de utilizatori München Plone de când l-a fondat in 2008. A organizat Plone Konferenz 2012 în München și coordonează atât programa Mastering Plone Training cât și instructorii. Philip a scris principalul produs de tip de conținut pentru Plone 5. Acesta este primul său mandat în consiliul de administrație.

Întâlnește-i pe noii ofițeri ai Fundației Plone: Paul Roeland a fost numit președinte, Carol Ganz vice-președinte, Chrissy Wainwright secretar și Jen Myers trezorierVíctor Fernández de Alba (Barcelona, ES-CT)

Victor face parte din comunitatea Plone din 2006. El lucrează în prezent pentru Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech, care au peste 450 de site-uri Plone implementate. Este co-autor al addon-ului multilingv si a temei prestabilite pentru Plone 5. El a organizat mai multe sprinturi și este liderul echipei noului proiect plone.org. Acesta este primul mandat în cadrul Consiliului.

Întâlnește-i pe noii ofițeri ai Fundației Plone: Paul Roeland a fost numit președinte, Carol Ganz vice-președinte, Chrissy Wainwright secretar și Jen Myers trezorierAlexander Loechel (Munich, DE)

Alexander lucrează la Ludwig-Maximilians-Universität din München responsabil pentru toate noile proiecte IT. Din 2004 a lucrat cu Plone și tehnologii conexe. El a făcut mai multe proiecte pentru universități, organizații non-profit și instituții guvernamentale. Alexander a fost unul dintre organizatorii "Plone Konferenz 2012 Munich". Se concentrează pe conectarea instituțiilor academice în lumea web. Acesta este al treilea mandat al lui Alexander.

T. Kim NguyenT. Kim Nguyen (Oshkosh, Wisconsin, SUA)
Kim a lucrat la Universitatea din Wisconsin Oshkosh timp de 12 ani unde el și echipa lui au administrat peste 300 de site-uri Plone (site-uri publice, intranet, sisteme de flux de lucru, baze de date de căutare). Kim a fost un organizator cheie pentru PloneEdu si al Simpozionului Plone Midwest 2013 și 2014. El în prezent este freelancer, lucrează part-time pentru Wildcard Corp și este un dezvoltator contractat de Jazkarta.

Pentru mai multe informații despre Fundația Plone sau consiliul, vizitează plone.org/foundation sau trimite un e-mail la .

Plone este un sistem open source de management al continutului web exceland in modul de utilizare, accesibilitate și versatilitate. Fundatia Plone este o organizație scutită de taxe (US 501 (c) 3), care protejează și promovează Plone.

Știri Plone.ro
Site-ul Conferinței Plone București 2015 a fost lansat!
Conferința Plone București 2015 România
2015-03-18
Plone 5 demo portal
Portal demo pentru Plone 5
2014-10-15
Cel mai interesant poster ;-)
Plone.ro pe harta Plone.
2014-07-22
EEA Annotator - Inline comments Plone Add-on versiunea 2.0
Pachetul Plone "EEA Annotator - Inline comments" versiunea 2.0 a fost publicat pe PyPi si Plone.org
2014-02-21
eea.daviz screencasts available
Your feedback is needed!
2014-02-03
Știri Plone.ro - More…
Știri Plone.org
Plone urează bun venit celor 4 studenți aleși pentru Google Summer of Code 2016
Le urăm bun venit acestor studenți promițători ce exemplifică o mare diversitate geografică și de subiecte, și le dorim să aibă un Summer of Code minunat.
2016-04-24
Patch de securitate lansat: 20160419
Hotfix pentru remedierea unor diferite vulnerabilități
2016-04-19
Pre-anunț vulnerabilitate de securitate: 20160419
Hotfix pentru remedierea unor diferite vulnerabilității
2016-04-11
Plone selectat pentru Google Summer of Code 2016
Programul Google încurajează studenții dezvoltatori să participe la open source
2016-03-07
Plone Keynote la PyCon 2016
Cris Ewing va vorbi la PyCon în Portland, Oregon, SUA, 30 mai - 1 iunie , 2016
2016-02-20
Știri Plone.org - More…