Consiliul Fundției Plone alege ofițeri pentru 2016-2017

Faceți cunoștință cu noii ofițeri ai Fundației Plone: Paul Roeland a fost numit președinte, Alexander Loechel vicepreședinte, Chrissy Wainwright secretar și Jen Myers trezorier.

Consiliul de Administrație al Fundației Plone a ținut prima ședință joi, 3 noiembrie 2016, și a selectat ofițerii Fundației pentru anul următor. Ofițerii sunt aleși anual.

Paul Roeland, President Alexander Loechel, Vice-President Chrissy Wainwright, Secretary Jen Myers, Treasurer

Președinte - Paul Roeland

Paul este un activist open source și coordonator tech pentru mai multe organizații non-profit. În prezent lucrează pentru Clean Clothes Campaign în Amsterdam, Olanda. Paul a avut Implicări în trecut cu Friends of the Earth, un festival de film și o serie de evenimente cu mișcările ICT4D și Opendata. Acesta este al șaselea mandat al lui Paul și al cincilea ca Președinte.

Vicepreședinte - Alexander Loechel

Alexander lucrează la Ludwig-Maximilians-Universität din München, responsabil pentru toate proiectele IT noi. Din 2004 a colaborat cu Plone și cu tehnologiile conexe. El a realizat mai multe proiecte pentru universități, organizații nonprofit și instituții guvernamentale. Accentul său este pus pe conectarea instituțiilor academice în lumea web și în domeniul securității IT. Acesta este al patrulea mandat al lui Alexander în consiliu.

Secretar - Chrissy Wainwright

Chrissy este developer la Six Feet Up, a ținut discuții despre crearea temelor (theming) și traininguri la evenimentele Plone de-a lungul anilor și a ajutat la lansarea Plone.com. Acesta este al 3-lea mandat în consiliu, iar al doilea ca secretar.

Trezorier (fără drept de vot) - Jen Myers

Jen este Directorul Departamentului de Contabilitate pentru Six Feet Up în Fishers, Indiana (SUA). Are peste 15 ani de experiență financiară: 12 ani în contabilitate publică, urmați de 3 ani și jumătate pe post de control financiar la o companie de software si hardware. Jen nu este membru al Consiliului Fundației, dar este numită în conformitate cu regulile Fundației.

Pentru mai multe informații despre Fundația Plone sau despre consiliul său, vizitați plone.org/foundation sau trimiteți un e-mail la .

Plone este un sistem open source de gestionare a conținutului web care excelează în utilizare, accesibilitate și versatilitate. Fundația Plone este o organizație scutită de taxe (501(c)3) din SUA care protejează și promovează Plone.

Știri Plone.ro
Site-ul Conferinței Plone București 2015 a fost lansat!
Conferința Plone București 2015 România
2015-03-18
Plone 5 demo portal
Portal demo pentru Plone 5
2014-10-15
Cel mai interesant poster ;-)
Plone.ro pe harta Plone.
2014-07-22
EEA Annotator - Inline comments Plone Add-on versiunea 2.0
Pachetul Plone "EEA Annotator - Inline comments" versiunea 2.0 a fost publicat pe PyPi si Plone.org
2014-02-21
eea.daviz screencasts available
Your feedback is needed!
2014-02-03
Știri Plone.ro - More…
Știri Plone.org
Nominalizări deschise pentru Consiliul de administrație al Fundației Plone
Luați în considerare să vă propuneți voi înșivă pentru a deservi în Consiliul de administrație al Fundației Plone.
2017-09-09
Anunțarea procesului de selecție a Conferinței Plone 2018
Cu apropierea sfârșitului Conferinței Plone 2017, este timpul să începem planificarea următoarei noastre conferințe din 2018
2017-08-14
Înscrieți-vă discuțiile, participați la cursuri și vedeți lista de participanți la discursuri: Conferința Plone Digital Experience 2017 din Barcelona
Am fost ocupați, dar acum avem nevoie de propunerile dumneavoastră de discuții! Vedeți, de asemenea, clasele de cursuri (gratuite! Incluse!) oferite și lista de participanți la discursuri.
2017-08-02
Raport de la Midsummer Sprint 2017
Plone Midsummer Sprint a avut loc la Jyväskylä, Finlanda, în perioada 3-7 iulie 2017. Scopul principal al sprintului a fost acela de a lustrui experiența editorilor de conținut în ediția actuală a Plone CMS. Sprint-ul a fost sponsorizat de Universitatea din Jyväskylä. În plus, sprintul a fost acceptat pentru a primi finanțare strategică de la Fundația Plone.
2017-07-26
Raport de la Plone Open Garden 2017
Acesta este un rezumat al discuțiilor de la Plone Open Garden 2017 din Sorrento
2017-07-05
Știri Plone.org - More…