Nominalizări deschise pentru Consiliul de Administrație al Fundației Plone

Luați în considerare să vă propuneți voi înșivă pentru a deservi în Consiliul de administrație al Fundației Plone.

Dacă aveți un interes în a ajuta guvernarea Plone și, în special, energia și timpul pentru a participa, luați în considerare să vă propuneți voi înșivă pentru a deservi în consiliul de administrație al Fundației Plone pentru perioada 2016-2017.

Procesul de nominalizare

 1. Conectați-vă pe plone.org și accesați https: //plone.org/foundation/meetings/membership/2016-membership-meeting/nominations
 2. Adăugați o pagină acolo cu numele dumnveavoastră în titlu.
 3. Pentru corp, discutați: -- Cine sunteți -- De ce sunteți interesați -- Ce credeți că puteți adăuga la Fundația Plone -- Cel mai important, numele unuia sau mai multor membri ai Fundației Plone care să sprijine numirea ta
 4. După ce sunteți gata, faceți clic pe "trimiteți" din meniul drop-down din fluxul de lucru pentru a face un recenzent să se uite la nominalizarea dumneavoastră.
 5. Nominalizările vor fi acceptate până la data de 18 octombrie 2016, 23.59, UTC. Alegerile se vor desfășura împreună cu întâlnirea anuală, care va avea loc la Boston, MA, SUA, la Conferința Plone 2016. Toți membrii activi ai Fundației Plone vor avea dreptul să voteze.

Despre apartenenta la consiliu

Fundația Plone este o corporație non-profit, de interes public, cu misiunea de a "promova și proteja Plone". Acest lucru înseamnă că consiliul este implicat în:

  • Protejarea mărcii, a drepturilor de autor și a altor drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv luarea în considerare a aspectelor legate de licențiere și utilizare;
  • Angajarea managerului de lansare;
  • Manipularea "altor lucruri în comunitate" după cum este necesar
  • Dar nu: dirijarea dezvoltării Plone. Consiliul facilitează, dar nu dirijează, dezvoltarea Plone în sine.

  În timp ce există o mulțime de lucruri care se întâmplă online, o mare parte din treaba critică a consiliului se desfășoară în timpul întâlnirilor video la fiecare două săptămâni - în mod obișnuit, întâlnirile de consiliu durează aproximativ o oră până la 90 de minute, deși uneori pot sări direct problemele critice. Vă rugăm să luați în considerare dacă acest lucru se potrivește programului dumnveavoastra, deoarece lipsa la mai mult decât o întâlnire ocazională limitează sever capacitatea consiliului de a ajunge la cvorum și de a desfășura afaceri.

  Din punct de vedere istoric, au fost organizate întâlniri de consiliu în timpul orelor de zi în America și orelor de seară în Europa, în zilele de joi, 19.00 UTC vara în emisfera nordică și 20.00 UTC iarna în emisfera nordică. Acest lucru se poate schimba întotdeauna cu noii membri ai consiliului.

  În plus, există o listă de mail a consiliului (privată), unde discutăm lucruri în plus față de întâlniri.

  Acesta este un comitet de lucru. Fiți gata să vă asumați în mod regulat responsabilități complete pentru activitatea de consiliu.

  Consiliul nu scrie nici un cod și nu ia decizii de dezvoltare. Este mult mai preocupat de marketing, bugete, strângere de fonduri, proces comunitar și considerente de proprietate intelectuală.

  Nu trebuie să fii membru al Fundației pentru a face parte din consiliu (de fapt, conducerea consiliului este o modalitate excelentă de a deveni membru al Fundației). Tot ce ai nevoie este un membru activ al Fundației care să-ți sprijine nominalizarea.

  Fundația Plone este interesată de extinderea diversității conducerii noastre, în ceea ce privește genul, etnia și geografia.

  Dacă aveți întrebări legate de procesul de numire, contactați consiliul: board@plone.org

  Știri Plone.ro
  Site-ul Conferinței Plone București 2015 a fost lansat!
  Conferința Plone București 2015 România
  2015-03-18
  Plone 5 demo portal
  Portal demo pentru Plone 5
  2014-10-15
  Cel mai interesant poster ;-)
  Plone.ro pe harta Plone.
  2014-07-22
  EEA Annotator - Inline comments Plone Add-on versiunea 2.0
  Pachetul Plone "EEA Annotator - Inline comments" versiunea 2.0 a fost publicat pe PyPi si Plone.org
  2014-02-21
  eea.daviz screencasts available
  Your feedback is needed!
  2014-02-03
  Știri Plone.ro - More…
  Știri Plone.org
  Nominalizări deschise pentru Consiliul de administrație al Fundației Plone
  Luați în considerare să vă propuneți voi înșivă pentru a deservi în Consiliul de administrație al Fundației Plone.
  2017-09-09
  Anunțarea procesului de selecție a Conferinței Plone 2018
  Cu apropierea sfârșitului Conferinței Plone 2017, este timpul să începem planificarea următoarei noastre conferințe din 2018
  2017-08-14
  Înscrieți-vă discuțiile, participați la cursuri și vedeți lista de participanți la discursuri: Conferința Plone Digital Experience 2017 din Barcelona
  Am fost ocupați, dar acum avem nevoie de propunerile dumneavoastră de discuții! Vedeți, de asemenea, clasele de cursuri (gratuite! Incluse!) oferite și lista de participanți la discursuri.
  2017-08-02
  Raport de la Midsummer Sprint 2017
  Plone Midsummer Sprint a avut loc la Jyväskylä, Finlanda, în perioada 3-7 iulie 2017. Scopul principal al sprintului a fost acela de a lustrui experiența editorilor de conținut în ediția actuală a Plone CMS. Sprint-ul a fost sponsorizat de Universitatea din Jyväskylä. În plus, sprintul a fost acceptat pentru a primi finanțare strategică de la Fundația Plone.
  2017-07-26
  Raport de la Plone Open Garden 2017
  Acesta este un rezumat al discuțiilor de la Plone Open Garden 2017 din Sorrento
  2017-07-05
  Știri Plone.org - More…